Teljeskörű tűzvédelmi szolgáltatás

Teljeskörű munkavédelmi szolgáltatás

Tűzvédelmi oktatások, szakvizsgáztatás

Rendezvények tűzvédelmi biztosítása

Elérhetőségek

Vasi Kerberosz Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Pipacs u. 11.
Telefon:
+36203326140
E-mail:
vasikerberosz@gmail.com
Facebook

Facebook

Kövessen minket a Facebookon is! Bemutatkozás


A Vasi Kerberosz Kft. munkatársai húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tűzvédelmi területen. Kollégáink között egykori hivatásos tűzoltók is megtalálhatóak, valamint felsőfokú végzettséggel és munkavédelmi oklevéllel rendelkező szakemberek. Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk óta partnereink (mint például a MAM Hungária Ipari és Kereskedelmi Kft, az Óbudai Egyetem, a Bakonyi Erdészet, vagy a szombathelyi székhelyű Aptiv) elégedettségét a kezdetektől biztosíthatjuk, és azóta is bizalommal keres fel minket tűzvédelmi munkák elvégzésével.

 

Működési terület

Jelenleg kifejezetten a Dunántúlon és Budapesten, de ezenkívül az ország egész területén vállaljuk tűzvédelmi oktatások szervezését és megtartását, tűzvédelmi szakvizsgáztatást, fali tűzcsapok ellenőrzését és karbantartását, tűzoltókészülékek karbantartását és javítását, víztározók tisztítását, felülvizsgálatát és kialakítását, hő és füstelvezetők kivitelezését, karban tartását és felülvizsgálatát. Multinacionális cégeknek, kisvállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt segítünk munkavédelmi szaktanácsadással, illetve munkavédelmi eszközök felülvizsgálatával, ellenőrzésével és üzembe helyezésével. 

 

Támogatás és önkéntesség

A Vasi Kerberosz Kft. elköltelezett híve az önkéntességnek, szívesen áll civil kezdeményezések és jótékony ügyek mellé. Ebből kifolyólag támogatói vagyunk az Önkéntes Tűzoltóságnak, valamint az elmúlt időszakban három rendezvény lebonyolításához is hozzájárultunk:

  • A 2018. augusztusában, Csáfordjánosfán megrendezett Répce Kupa Tűzoltóversenyt
  • A Kőszegi Önkéntes Tűzoltóság ifjúsági csapatát és a tűzoltóság megalakulásának 150 éves ünnepi sorozatának keretében rendezett Tűzoltó Versenyt
  • Valamint a szeptemberi Tűzoltó Nap szponzorálásában segítettünk, amely Váton került megrendezésre

 
Vissza az előző oldalra!
Vasi Kerberosz Kft. - Magyar